Win! Win! Win! Oortjes die niet in je oren moeten

Voor het nieuwe running.be magazine testten we de Wireless Trekz Titanium open ears van Aftershokz. Een uitstekend product, zo bleek. En extra goed nieuws: wij mogen 3 stuks weggeven!

De Wireless Trekz Titanium open ears van Aftershokz zijn oortjes die niet in je oren moeten. Met dank aan traducers, die met een elektrische spanning een ultrasone geluidsgolf produceren. Die trillingen worden via het kaakbeen doorgegeven aan het binnenoor. Het volstaat dus om de oortjes te laten rusten op je kaakbeen om naar muziek te luisteren.

Wij gingen er voor ons maartnummer mee aan de slag en ontdekten een groot voordeel: je loopt als het ware met een natuurlijke filter rond. Als er veel lawaai in je buurt is (en dus ook meer kans op gevaar) hoor je automatisch minder muziek en meer omgevingsgeluid, wat je attenter maakt voor potentieel gevaar. Loop je in een rustige omgeving, dan geniet je gewoon ten volle van de uitstekende geluidskwaliteit. Onze volledige review lees je in ons maartnummer (nu in de winkel) of hier digitaal

Aftershokz geeft via running.be 3 exemplaren van deze oortjes ter waarde van 149,50 euro weg.

Hoe kan je winnen?

1. Vind running.be leuk op Facebook
2. Ga naar onze wedstrijdpagina en waag je kans.

Veel succes.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?