Win prijzen dankzij de gratis DVV Antwerp 10 Miles & Marathon app

Vanaf nu kan je de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon app 2016 gratis downloaden in de app stores. In deze app vindt de loper alle info die hij of zij nodig heeft om zich goed voor te bereiden op het event.

Maar de app is meer dan de basis voor een goede voorbereiding. Deelnemers kunnen ook hun kennis testen in een leuke quiz én toffe prijzen winnen door vooraf reeds hun #runfie te delen.

Enkele weken voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon wordt de app nog uitgebreid met een interactieve kaart van start- en finishzone, parcours en de volledige mobiliteitsinfo.

Bovendien komt er een directe link naar ‘My Page’ zodat supporters op de hoogte worden gehouden van de positie van hun loper op het 10 Miles- of Marathonparcours.

De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple smartphones.

INSCHRIJVEN KAN NOG

Mis dit grootse loopfeest niet, motiveer familie en vrienden en schrijf je in! Naast de immens populaire 10 Miles (16 km) kan je ook opteren voor de DVV Antwerp Marathon (42,295 km), New Balance Ladies Run 5 km of DVV Antwerp Short Run 5 km. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de Chiquita Kids Run 1,4 km.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?