Win één van de tien Scott TP 10 Trail Packs!

De Scott TP 10 Trail Pack is een lichtgewicht rugzakje voor lopers en trailrunners die op zoek zijn naar opbergmogelijkheden met optimaal draagcomfort. Wil je er een? Doe dan mee met onze lezerswedstrijd!

De Scott TP 10 Trail Pack, ter waarde van 65 euro, weegt slechts 260 gram en heeft een volume van 9,5 liter. De rugzak bevat twee bidons van 500cc die stevig vast te maken zijn met het Bidon-fix vetersysteem, ergonomische schouderstraps met drinkslangbevestiging, een elastische heupgordel voor een optimaal draagcomfort en zelfs een opbergvak voor wandelstokken. Ook tijdens het lopen is er een goede ventilatie van rug en schouders.

Wil je een van de tien Scott TP 10 Trail Packs in de wacht slepen? Beantwoord dan de wedstrijdvraag uit ons julinummer via de link hiernaast!

running.be magazine
Roos Van Acker over hoe lopen de strever in haar losmaakt, lopen met Christophe Deborsu over de taalgrens en op de Citadel van Namen, de zomerspecial met de sportdrankentest, tips om je te wapenen tegen de warmte, loopboeken voor in de reiskoffer, do’s & don’ts over lopen op vakantie, festivalsfeer in de fitnesszaal met Glowrobic, de 24u aan de Belgische en Braziliaanse kust, een twaalfwekenschema van Paul Van Den Bosch voor de Belfius Brussels Half Marathon, de muzieklooplijstjes van Studio Brussel, Belgen aan het word over hun marathon op de Chinese Muur, Elodie Ouedraogo over barefoot running, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 26 juni in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?