Win een paar X-Socks!

Met de zomer in aantocht doe je er goed aan je voeten te beschermen, ondersteunen en op de juiste temperatuur te houden met de juiste loopkousen. Running.be geeft vijf paar X-Socks Running Short weg!

Like running.be op Facebook via de link hiernaast om mee te dingen naar een paar X-Socks Running Short. Geef in een reactie onder de wedstrijdfoto aan welke maat en welke kleur (zwart of wit) sokken je wil winnen. De winnaars worden op vrijdag 16 mei bekend gemaakt via een reactie onder de wedstrijdfoto en een persoonlijk bericht op hun Facebookprofiel (opgelet: dit komt vermoedelijk terecht in de ‘overige’-inbox). 

X-SOCKS RUNNING SHORT

Het anatomisch gevormde voetbed van de Running Short beschermt en ondersteunt je voeten, zelfs op harde ondergrond. De speciale achilleshielbeschermer zorgt ervoor dat beschadigingen aan de huid door wrijving worden voorkomen. Het luchtventilatiesysteem houdt je voeten op de juiste temperatuur en verkleint daarmee het risico op warme, brandende voeten en blaren. Het Airconditioning Channel ventileert en houdt de voeten droog. Deze X-Socks zijn tevens voorzien van de X-Cross bandage, voor bescherming en stabilisatie van het enkelgewricht. De teenbeschermers voorkomen blaartjes op gevoelige plekken. Daarnaast zakken de sokken niet af dankzij de elastische rand. Mét twee jaar garantie! Meer info op www.x-socks.be.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.