Win een paar reflecterende veters!

In deze tijd van het jaar kan je maar beter opvallen als je gaat lopen. Bijvoorbeeld door reflecterende veters in je schoenen te dragen! Running.be mag dankzij Mr. Lacy zes paar Runnies Reflective weggeven.

Om mee te dingen naar een paar reflecterende veters, klik je op de link hiernaast door naar de running.be Facebookpagina. Deel daar de post over deze wedstrijd en geef in een reactie aan naar welke kleur je voorkeur uitgaat (zwart, geel of rood) om kans te maken om in de prijzen te vallen. Wees er snel bij, want de wedstrijd wordt woensdagavond afgesloten. Zo hebben de winnaars hun cadeau nog voor Kerstmis onder de boom liggen.

RUNNIES REFLECTIVE

De Runnies Reflective bevatten een reflecterende streep, die oplicht wanneer het aan het licht wordt blootgesteld. Daarnaast zijn de veters ook extra licht en minder elastisch, met meer stabiliteit tot gevolg. Met een lengte van 120 cm en drie sportieve kleuren, kunnen de Runnies Reflective gematcht worden met iedere loopoufit. De veters zijn verkrijgbaar vanaf 5,95 euro in de betere loopspeciaalzaak.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?