Win de laatste borstnummers voor de Havenrun!

De eerste editie van de Havenrun Antwerpen van aanstaande zaterdag 12 september is al een tijdje uitverkocht. Running.be mag de allerlaatste vijf borstnummers weggeven. Speel mee en win!

Op 12 september opent de Port of Antwerp voor het eerst zijn … poorten voor 5.000 lopers. In het septembernummer van running.be magazine blikken we alvast vooruit op de Havenrun met de vertegenwoordigers van twee plaatselijke loopclubs.

Met zicht op de Schelde, enkele ranke distillatiekolommen én het groen van natuurgebied Groot Buitenschoor hebben we afgesproken met Koenraad Meeus, Peter de Winter en Dirk Degroeve voor een miniHavenrun. De twee grootste loopteams van de Antwerpse haven verbroederen hartelijk. “Ja, we komen elkaar wel eens tegen. Af en toe professioneel, maar nog veel meer op loopschoenen”, klinkt het.

Samen hebben onze gesprekspartners meer dan tachtig jaar ervaring in de haven. Koenraad: “Daarom zijn we ook zo blij met deze Havenrun. Zo kunnen we aan iedereen die in de haven geïnteresseerd is, alle mooie plekjes laten zien in de omgeving van de plaats waar we werken en heel vaak lopen. Bovendien leeft de Havenrun geweldig bij alle werknemers in de buurt. Dat voel je.” Dirk geeft hem gelijk: “Vanaf de eerste keer dat het woord ‘Havenrun’ viel, was iedereen meteen vastbesloten om deel te nemen.”

Lees het volledige artikel in het septembernummer van running.be magazine! Wil je één van de laatste vijf borstnummers voor de Havenrun winnen? Beantwoord dan de wedstrijdvraag via de link helemaal onderaan!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?