Win de gloednieuwe New Balance Fresh Foam X 1080v13!

Een van de populairste New Balance-loopschoenen kreeg recent een mooie update en biedt lopers nog meer comfort. Wat mag je verwachten van de New Balance Fresh Foam X 1080v13?

Het nieuwste model uit de Fresh Foam X lijn, de FreshFoam X 1080v13, is de nieuwste trots van New Balance Running en staat voor het merk zijn toewijding aan innovatie en vakmanschap. ‘De Fresh Foam X 1080v13 zorgt voor een compleet nieuwe ervaring door het zachte schuim en een betere pasvorm. De schoen biedt ultiem draagcomfort voor beginnende tot ervaren lopers’, aldus New Balance.

Moeiteloos lopen

Het nieuwe ontwerp van de buitenzool is onderzocht en ontwikkeld in het New Balance Sports Research Lab. De zool verhoogt de stijfheid van de voorkant van de schoen en heeft een verbeterde rocker. Hierdoor kan de voet soepeler  afwikkelen tijdens het lopen, wat ervoor zorgt dat iedereen moeiteloos kan (blijven) lopen op zijn of haar eigen manier.

De Fresh Foam X 1080v13 heeft een nieuwe Fresh Foam X-samenstelling die de energieteruggave bij elke stap verhoogt, terwijl de schoen nog steeds zacht en licht aanvoelt. De nieuwe schuimsamenstelling in combinatie met de verhoogde tussenzool zorgt voor nog meer demping om gemakkelijk te blijven lopen, ongeacht de afstand.

New Balance bevindt zich op de intersectie van sport en cultuur. Dit is terug is te zien in de Fresh Foam X 1080v13 met een nieuw ontworpen mesh, reflecterende details en een gestructureerde pasvorm.

Veranderingen ten opzichte van de 1080v12:
– De nieuwe Fresh Foam X heeft een tussenzool met verbeterde demping
– De zool van de Fresh Foam X zorgt voor meer flexibiliteit van de schoen
– De Fresh Foam X is gemaakt van een zachte stof die goed ademt tijdens het hardlopen
– De Fresh Foam X heeft reflecterende details die voortkomen uit de loopgeschiedenis van New Balance

Danny Orr, Algemeen Directeur voor Tech Running bij New Balance: “De Fresh Foam X 1080v13 is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en inspanning op vlak van ontwerp. Omdat het een van de meest geliefde hardloopschoenen is die New Balance aanbiedt, wilden we de totaalervaring verbeteren, inclusief demping en stijl. Met deze innovaties hebben we de Fresh Foam X 1080v13 tot de perfecte schoen gemaakt voor lopers van alle niveaus.”

De Fresh Foam X 1080v13 is verkrijgbaar op newbalance.be en bij geselecteerde loopspeciaalzaken voor een adviesprijs van 190 euro. 

Volg RunningBE op sociale media en maak kans om de Fresh Foam X 1080v13 te winnen!

RunningBE mag namens New Balance twee paar van de 1080v13 weggeven. Volg RunningBE op Instagram (@running_be) en check snel hoe je kans maakt!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?