Welke BV’s lopen de Warmathon?

Komende zondag start een reeks van zes Warmathons in Brussel. De volgende BV's zullen op de diverse locaties te vinden zijn.

Er trekt een grote VRT-delegatie naar de Warmathon in Leuven op donderdag 22 december. Van de organisatie vernamen we dat MNM-collega’s Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en SportStan er rondjes zullen lopen. Ook nieuwsanker Goedele Wachters, radiocommentator Peter Vandenbempt en sportjournalist Maarten Vangramberen (foto) tekenen net als olympisch medaillewinnaar Elodie Ouédraogo present in de studentenstad.

Er zijn ook VRT-gezichten die voor andere locaties kiezen. Lieven Verstraete trekt op 20 december de loopschoenen aan in Brugge. Net als gouden olympiërs Frederik Deburghgraeve en Florian ‘Poef’ Van Acker. Een andere olympische kampioene, Tia Hellebaut, loopt op 19 december in Hasselt. Ook wielercommentator Michel Wuyts komt er aan de start.

De jonge Aster Nzeyimana van de VRT-nieuwsredactie verwachten we dan weer in Gent, samen met de gewezen judoka’s Ulla Werbrouck en Gella Vandecaveye. De Warmathon in Gent is de laatste van de reeks en vindt plaats op 23 december.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?