Wees er op tijd bij voor de 20 km!

Wie één van de 30.000 borstnummers voor de 20 km door Brussel wil bemachtigen, houdt nu zaterdag 19 maart best vrij. Dan gaan om 9u stipt immers de inschrijvingen open van de 32ste editie.

Er worden maximaal 30.000 deelnemers toegelaten op de 20 km door Brussel. (foto belga)
Vorig jaar was de wedstrijd in één dag volzet en ook voor deze 32ste editie zal je er naar alle waarschijnlijkheid weer snel bij moeten zijn. 

Net zoals vorig jaar zijn de inschrijvingen meteen open voor iedereen. Deelnemers aan de vorige editie krijgen dus geen voorrang zoals in 2009, maar in functie van hun tijd van 2010 bekomen ze wel een rugnummer met eventueel een bevoorrechte positie in één van de drie startgolven worden opgedeeld.

Start en aankomst bevinden zich op 29 mei naar goede gewoonte in het Jubelpark. Onderweg lopen de deelnemers langs de Wetstraat, het Paleizenplein, de Regentschapsstraat, het Poelaertplein, de Louizalaan, het Ter Kamerenbos, de Franklin Rooseveltlaan, Vorstlaan en Tervurenlaan.

Inschrijven kan zaterdag vanaf 9u zowel online op www.20kmdoorbrussel.be als op het kantoor van organsiator SIBP (Kapellestraat 17, 1000 Brussel).
 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?