Wees de hype voor en haal deze drinkbeker in huis

Goed nieuws voor de mensen die altijd trends volgen als ze al bijna passé zijn. We hebben namelijk iets gevonden wat nog niet hip is, maar blijkbaar wel op het punt staat om door te breken.

We hebben het over de Contigo-drinkbekers. Die spelen in op de zogenaamde ‘on the go-trend’. Trendwatcher Herman Konings legt uit: “Uit onderzoek blijkt dat we wekelijks gemiddeld zeven uur minder hebben om aan vrije tijd te besteden dan 25 jaar geleden. Dan zoek je naar manieren om die tijd te recupereren. Dat kan via via de ‘on the go-trend’. Die is vooral in de VS al goed ingeburgerd, maar het is een kwestie van tijd eer hij ook hier doorbreekt.” 

Maar wat is die ‘on the go-trend nu juist’? Konings: “In de trein zijn we bijvoorbeeld tegelijkertijd onderweg, beantwoorden we mails én nuttigen we ons ontbijt en onze koffie of thee. Vele vliegen in één klap. Daarbij het is ook een trend om met gezondheid en ecologie bezig te zijn. Ook daardoor brengen steeds meer mensen hun eigen thee, smoothies en soepen van thuis mee, liefst in een herbruikbare verpakking. Als die bekers, dozen en flessen er dan ook nog eens mooi en hip uitzien, is het opzet helemaal geslaagd.”

Die bekers meenemen tijdens je looptocht, is misschien wat van het goede te veel. Maar stel dat je morgen je sporttas ergens mee naartoe neemt (bijvoorbeeld: de fitness) en je haalt na het sporten die nieuwe hippe drinkbeker boven, ben je al mee met de hype nog voor die goed en wel is doorgebroken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?