Wat als je van gps-horloge wil veranderen? Gebruik deze tool

Gps-sporthorloges zijn een enorme hulp tijdens en na je trainingen. Maar op een bepaald moment ben je misschien toe aan een ander model. Wat dan?

Mijn collega’s en ik bereiden ons nog steeds voor op de marathon van Porto en doen dat met de Polar M400. Een uitstekend toestel dat je perfect kan aanpassen naargelang je eigen wensen. Dat vertelden enkele collega’s eerder al. Maar wat als sommigen na hun eerste marathon een ander gps-sporthorloge willen? Waarvoor kiezen ze dan het best?

Dat hangt uiteraard volledig af van wat je wil. Polar heeft een handige tool waar je snel het toestel vindt dat het best bij je past (je vindt de tool hier). Zo geef je bijvoorbeeld aan of je wenst dat je nieuwe wearable compatibel moet zijn met Strava en al dan niet draadloos moet synchroniseren. Via de tool kan je ook tot drie producten met elkaar vergelijken.

Een van de mogelijkheden waarop je uitkomt, is de M600. Het toestel dat je kan winnen op running.be is uitstekend geschikt voor lopers die graag hartslagmeting aan de pols hebben en belang hechten aan Smart Notifications. Ook de A360 komt in aanmerking, maar is wel een Fitness Tracker. Misschien heb je eerder nood aan de A300, een eenvoudig instapmodel met hartslagmeting aan de borst, maar zonder gps. Het andere uiterste is de V800, een horloge voor de liefhebbers van multisporten en profsporters.

In samenwerking met Polar

Klik hier voor meer info over Polar

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?