Warm eten zonder warmtebron op meerdaagse trail

Op de bucketlist van trailrunners: een meerdaagse back to basics trail, waarbij je zelf je eten en slaapgelegenheid op je rug meedraagt. Warm eten zal je waarschijnlijk even moeten missen, voor een gaspitje heb je namelijk geen plaats, toch? Dat is buiten Forestia gerekend.

Wat dacht je van chili con carne of zalm met champignonrisotto? Klinkt als de menukaart van een degelijke brasserie, niet meteen als een gerecht dat je onderweg zou meenemen. De Forestia-maaltijden zijn met andere woorden een lekker alternatief voor (smakeloze) voorverpakte on the go voeding. En het beste van alles? Dat gaspitje kan je thuislaten, de maaltijd warmt zichzelf op zonder warmtebron.

De centrale vraag: hoe bereid je zo’n outdoor-diner? Heel eenvoudig, Forestia heeft een speciale zak ontwikkeld die warmte afgeeft zodra hij in contact komt met water. Na twaalf minuten is je warme maaltijd klaar om op te dienen. Handig!

De Forestia-maaltijden zijn zelfs zonder bewaarmiddelen 18 maanden houdbaar. De pakketjes zijn beschikbaar als Pouch (traditioneel of au-bain-marie opwarmen), Pouch Plus (met heater) of Full Meal Kit (met heater, snack, dessertje en lepel) vanaf 7,95 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?