Wanneer loopt u de marathon?

Er altijd al van gedroomd om een marathon uit te lopen? Met het boek 'Durven dromen. Van 0 tot de marathon' van Wilfried Silon zet u de eerste stap in de goede richting.

De marathon gaat over meer dan lopen alleen. Het gaat ook en vooral over grenzen verleggen, zichzelf overtreffen, opnieuw geboren worden als een ander persoon.

Of je nu een huismoeder met vijf kinderen bent of de Minister-President van Vlaanderen: mits de juiste begeleiding liggen die 42,195 kilometer aan ieders voeten.

In tien beklijvende hoofdstukken vertelt Wilfried Silon het verhaal van een heel bijzondere marathon: die van de gewone man, niet de topatleet.
Het is een meeslepend verhaal van vallen en opstaan, van stoppen en doorgaan, van beginnen en herbeginnen. En hoe verschillend elke getuigenis ook is, aan de eindmeet klinkt steevast dezelfde kreet: “Ik heb een droom waargemaakt.”

‘Durven dromen. Van 0 tot de marathon’ bevat getuigenissen van onder meer Kris Peeters (Vlaams minister-president), Karel Lismont (‘de Belgische Zatopek’), Christ’l Joris (bedrijfsleider), Maarten Pynacker (pastoor), Ludo Van Campenhout (Antwerps schepen van Sport), Freddy De Mulder (bedrijfsleider) en Ivan Sonck (journalist).

Meer info op www.durvendromenvaneenmarathon.be.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?