Wahoo lanceert eerste multisporthorloge

Wahoo Fitness, vooral bekend van zijn TICKR-hartslagmeters en ELEMNT fietscomputers, bracht net zijn eerste multisporthorloge op de markt: de ELEMNT RIVAL GPS.
Dit horloge focust op het gebruiksgemak en houdt je trainingsgegevens eenvoudig bij. Het lichtgewicht horloge beschikt over enkele handige functies. Zo zorgt een keramische ring voor betere GPS-ontvangst en een omgevingslichtsensor voor de aanpassing van de achtergrondverlichting. De batterij gaat 14 dagen mee in horlogestand en 24 uur in gps-modus. Andere handigheden zijn een barometrische hoogtemeter, een optische hartslagsensor en live-tracking. 
Extra interessant voor duatleten en trialetlen is dat ze zonder handeling van sport kunnen wisselen. Door de Touchless Transition-technologie registreert de Elemnt Rival alles correct. Wanneer je het horloge koppelt aan de Wahoo TICKRx hartslagmonitor houdt het ook je loopdynamiek bij.
“De echte magie van de RIVAL is dat we alles wat we kunnen met de ELEMNT fietscomputer hebben overgenomen en daarmee een perfecte parallel hebben kunnen creëren, waardoor triatleten en lopers hetzelfde gebruiksgemak krijgen die fietsers al sinds 2016 hebben”, vertelt Chip Hawkins, oprichter van Wahoo. 
De ELEMNT RIVAL GPS is in pre-order beschikbaar bij bepaalde loopspeciaalzaken, zoals runners’ lab, en vanaf 1 december verkrijgbaar voor de adviesprijs van 379,99 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?