Waanzinnig loopavontuur eindigt na 2 jaar en 25.000 kilometer

Hoedje af (en eigenlijk veel meer dan dat) voor Seba Vandermolen en Weking Van Reeth. Zij overbrugden de voorbije twee jaar een afstand van 25.000 kilometer op loopschoenen.

Op 1 juni 2016 begonnen Seba Vandermolen en Weking Van Reeth aan een groot loopavontuur. Hun doel was om in twee jaar tijd van het noordelijkste punt van het Amerikaanse continent (Alaska) naar het zuidelijkste (Ushuaia) te lopen.

En het voorbije weekend was het zover: de finish in het Argentijnse Ushuaia, na 590 marathons. Via PanAm bracht tot dusver al meer dan 13.000 euro op voor To Walk Again, de stichting van Marc Herremans die zich inzet om de levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking te verbeteren.

Dit avontuur krijgt trouwens nog een mooie epiloog waarvan ook jij deel kan uitmaken. Op 12 mei keren beide heren en hun begeleiders An Wouters en Liesbeth Balemans terug naar huis. ‘Om het af te leren’, lopen ze nog een marathon van de luchthaven van Zaventem naar de Antwerpse Grote Markt. Iedereen mag meelopen. Meer info vind je op onderstaande website.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?