Vrouw stuurt creatief lopershuwelijksaanzoek bijna in de war

Lopers kunnen hun geliefde op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Dat bewees Ben Lui, al stuurde zijn aanstaande het creatieve aanzoek bijna in de war.

Ben Lui leerde Keiko Ayuba twee jaar geleden kennen tijdens het lopen. Ondertussen werken ze als leden van de West Van Run Crew wekelijks een groepsloopje af in het Canadese Vancouver. Ben vond een van die runs de perfecte gelegenheid om Keiko ten huwelijk te vragen.

De man had er op voorhand goed over nagedacht hoe hij dat zou doen. Hij liet enkele kinderen langs de kant van het parcours postvatten met enkele aanmoedigingsborden die verwezen naar het huwelijksaanzoek op het einde van de run. De eerste borden waren nog wat algemeen, maar naarmate het einde van de training van vijf kilometer naderde, werden ze concreter. Zo hielden de laatste kinderen een bord vast waarop stond: “Dit is niet jouw finish, dit is nog maar het begin.”

Ben had dus heel wat moeite gedaan en kreeg dan ook het Spaans benauwd toen Keiko wegens vermoeidheid de wekelijkse run wilde skippen. Gelukkig kon Ben haar samen met de rest van de groep overtuigen om toch te lopen. Dat leverde dus een huwelijksaanzoek en onderstaand filmpje op. En voor wie er nog aan twijfelt: Keiko zei ja.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?