Vreemde loopster gespot op straat

'Vreemde loopster'. Deze ochtend viel er een mail van een lezer in onze virtuele brievenbus met die titel. Vergezeld van bovenstaande foto.

Zegt de naam Shay Mitchell je iets? De 30-jarige Canadese actrice is vooral bekend van de tv-reeks Pretty Little Liars, en gaat dezer dagen de wereld rond omdat ze in een opmerkelijke outfit door de straten van Los Angeles liep.

Ons maakte het niet zoveel uit dat het om een actrice ging. De celebrity-watchers ter redactie achten de kans trouwens niet onbestaande dat er iemand anders dan Mitchell met dat eenhoornmasker door LA liep. Maar zo’n lopende eenhoorn past wel in de huidige carnavalsperiode die hier aan de gang is.

Misschien vraag je je nog af waarom er iemand op deze manier de straat op gaat. Mitchell had een vriendin beloofd om dit te doen zodra ze 3 miljoen volgers had op YouTube. Het volledige filmpje bekijk je hieronder.

(Bijna) naakte lopers, we zagen het al eerder. Vorig jaar was het in een bepaalde periode bij wijze van spreken eerder regel dan uitzondering om zonder kleding op pad te gaan.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?