Voor lopers die het altijd koud hebben: vest die warm wordt

We zitten in die periode van het jaar waarin we blij mogen zijn als het eens 10 graden is. Ben jij een loper die het rond deze tijd altijd koud heeft? Dan is deze vest misschien iets voor jou.

De ontwikkelaars van de Polar Seal-vest beloven je zelfs bij winterse looptochten een comfortabele warmte. Je kan deze vest gebruiken tijdens het sporten, maar ook wanneer je bijvoorbeeld in koude omstandigheden een bezoekje brengt aan een kerstmarkt.

De Polar Seal zorgt voor instant-warmte zodra je op de knop aan het mouwuiteinde drukt. Je kan de temperatuur zelf een beetje regelen door te kiezen voor low, medium of high. Vervolgens krijg je het warm. De Polar Seal bevat verschillende zones waar het de warmte verspreidt. Jij kan kiezen waar je het warm wil krijgen. Je kan opteren voor een bepaalde zone, al kan je ook combinaties maken.

De vest is gemaakt van flexibel en lichtgewicht materiaal, en is ademend en waterdicht. Dit kledingstuk zorgt voor acht uur warmte als het volledig opgeladen is (via USB). De vest bestel je via de website van Polar Seal (zie hieronder). Momenteel betaal je er ongeveer 150 euro voor.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?