Volgend jaar kan je Wings for Life World Run overal in België lopen

Wie naar de website van Wings for Life surft, ziet geen Belgische locatie tussen de steden waar deze wereldwijde wedstrijd in 2017 plaatsvindt. En toch stopt dit concept niet in ons land.

De voorbije jaren namen duizenden mensen in ons land deel aan de Wings for Life World Run. Ze deden dat ten voordele van de financiering van het onderzoek naar het behandelen van ruggenmergletsels. Ieper was al die jaren het decor van de Belgische editie, maar dat verandert in 2017.

De Wings for Life World Run vindt volgend jaar plaats op 7 mei 2017. In ons land zal je nog steeds de Wings for Life-ervaring kunnen meemaken, maar in een andere vorm. De organisatie van de wedstrijd nodigt namelijk iedereen uit om mee te doen aan de APP Run. Dankzij de Wings for Life World Run-app kan iedereen deelnemen aan deze wereldwijde wedstrijd waar hij maar wil. Je loopt op die manier dus tegen een virtuele catcher car. België is trouwens niet het enige land dat kiest voor de APP Run.

En ook voor de mensen die deze dag graag in groep beleven is er goed nieuws. De organisatie maakt later een plaats bekend waar alle Belgische Wings for Life-lopers samen zullen kunnen starten. Weldra zal er meer nieuws bekendgemaakt worden over deze nieuwigheden.  

En uiteraard kan je voor de ‘klassieke’ Wings for Life World Run-ervaring terecht in een van de buitenlandse steden. Voor ons zijn het Nederlandse Breda, het Britse Cambridge en het Duitse München de dichtsbijzijnde opties.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?