Verbreek je pr, vier het en win een exclusief paar Brooks Ghost 12

Of je nu je eerste 5 km loopt of je tijd op de marathon verbetert, elk persoonlijk record moet gevierd worden. En dat is exact de insteek van de Brooks Best Fest-campagne.
Best Fest van Brooks moedigt lopers van élk niveau aan om hun loopprestaties te vieren en te delen hoe zij zichzelf belonen. Tijdens een zes weken durende uitdaging wil Brooks zo alle lopers motiveren hun persoonlijke records te verbreken. 
Uit de 2019 Brooks Global Run Happy Enquête blijkt dat lopers hun prestaties op verschillende manieren vieren: met een traktatie op een (ongezonde) snack, met een lekker warm bad of met een trotse post op social media. Met dat in gedachten, lanceerde Brooks deze week de Best Fest Challenge, want elke loopprestatie verdient erkenning en een beloning. 
Hoe werkt de uitdaging? 
Op de Instagram en Facebook-kanalen van Brooks, @BrooksRunningBlx, verschijnt iedere maandag een nieuwe uitdaging. Zo trapte Brooks Best Fest begin deze week de Challenge af met een eerste uitdaging: één liedje verder lopen (en dus één liedje langer volhouden), compleet met bijbehorende opzwepende Spotify playlist.
Lopers die de wekelijkse uitdaging volbrengen en dat delen met de hashtag #BrooksBestFest maken kans op een paar limited edition Ghost 12 – naast dat nieuwe pr – een leuke extra! Winnaars worden wekelijks bekend gemaakt. 
Naast de zes wekelijkse uitdagingen deelt Brooks ook tips & tricks om lopers te blijven motiveren deze doelen te behalen. “Bij Brooks geloven we dat een loopsessie je dag kan transformeren. Met ‘Best Fest’ willen we dat gevoel van transformatie benadrukken en iedereen aanmoedigen om naar buiten te gaan en simpelweg die loopschoenen aan te trekken,” zegt Jim Miles, marketing director EMEA bij Brooks Running. “Iedere loper kan een record breken, en iedere loper verdient daar erkenning voor. We willen lopers laten beseffen dat ze vooruitgang boeken als ze hun pr verbeteren en willen samen met hen deze records vieren – podium of geen podium.” 
Wil je meedoen met deze uitdaging waarbij jij jouw persoonlijke record verbreekt? Surf dan naar Brooks Best Fest Challenge en wie weet loop jij binnenkort jouw pr op de nieuwste Brooks hardloopschoenen!
Over Brooks Running Company 
Brooks Running Company verkoopt technisch schoeisel, kleding, hardloop BH’s en accessoires in meer dan 50 landen. Brooks’ doel is om iedereen te inspireren om te gaan lopen en een actieve levensstijl erop na te houden door innovatieve uitrusting te creëren speciaal ontworpen om lopers langer, verder en sneller te laten lopen. Dit doel wordt versterkt door Brooks’ Run Happy filosofie, een missie om het hardlopen en lopers wereldwijd te vieren. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?