Verbeter je mobiliteit & sportprestatie: krijg nu gratis toegang tot de videolessen van LIFT!

Ben je een gepassioneerd loper die zijn of haar prestaties naar een hoger niveau wil liften? Dan helpen je graag op weg door je een maand lang gratis toegang te geven tot unieke oefeningenvideo's van mobiliteitsplatform LIFT.

Op het LIFT-platform krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van videolessen, samengesteld door ervaren kinesitherapeuten. Je leert effectieve mobiliteitsoefeningen om je flexibiliteit, kracht en loopprestaties te verbeteren. Ook als je vaak in een eenzijdige houding zit of staat en daardoor regelmatig last hebt van rug-, schouder-, nek- of heuppijn, kan je terecht bij LIFT voor specifieke routines.

De videolessen van LIFT zorgen ervoor dat je pijn verlicht wordt, helpen blessures voorkomen en geven je opnieuw plezier in je favoriete activiteiten. Dankzij de oefeningen neem je spierspanning weg, maak je je gewrichten los, versterk je je spieren en leer je je volledige bewegingsbereik aan te spreken om zo je sportprestatie te verbeteren. Of je doel nu is om algemeen sterker te worden, sneller te lopen of je gewoon dagelijkse pijnklachten wil aanpakken.

Kortom, LIFT helpt je de beste loopversie van jezelf te worden. Nieuwe abonnees op RunningBE-magazine krijgen bovenop hun jaarabonnement van zes nummers daarom een maand lang gratis toegang (t.w.v. 29 euro) tot alle lessen en video’s van het gloednieuwe mobiliteitsplatform. Of je nu een ochtendroutine doet van thuis uit, op vakantie bent of je wilt je opwarmen voor je training buitenshuis. De kinesisten doen met je mee via het scherm van je laptop, Iphone of tablet!

Over LIFT: online mobiliteitstrainingen ontwikkeld door kinesitherapeuten

 

LIFT is de start-up van Matthias Brammer en Joshi Hens, twee jonge ondernemers met een hart voor bewegen. In samenwerking met Michael Somers, winnaar van onder meer de Baloise Antwerp 10 Miles in 2021 en 2022, ontwikkelden ze LIFT YOUR RUN. Matthias en Michael leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding Kinesitherapie aan de KU Leuven. Sindsdien werkt Matthias als sport- en manueel kinesitherapeut en schopte Michael het tot profatleet. Met hun gebundelde theoretische kennis en praktijkervaring werkten ze een platform uit om jou te helpen op je weg naar pijnvrij lopen en leven. Meer over LIFT en de oefeningen: www.liftyourperformance.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?