Veel vrouwen op loodzware Race Against Nature

De derde editie van de Race Against Nature was met 6.000 deelnemers helemaal volzet. En daar waren opvallend veel vrouwen en meisjes bij...

Ongeveer 40% van de deelnemers in het Energy Park in Averbode was een vrouw. Net als de mannen kregen zij een loodzwaar parcours voorgeschoteld in deze fantastische survival run.

Niet alleen waren er spectaculaire hindernissen met ronkende namen als “The Neptunus Storm”, “Lumber Jack Freeway” en “Jolly Jumper Bootcamp”, ook het weer sprak een woordje mee.

Een fikse regenbui in de voormiddag zorgde er voor dat het parcours er nog zwaarder bijlag. Met als gevolg dat veel deelnemers die er ook vorig jaar bij waren nu langer over het parcours deden.

Maar dat kon de pret allerminst drukken. Want tijdens de wedstrijd was de zon weer wel van de partij. Heb je zin gekregen om je ook eens te meten met de natuur? Dat kan dit jaar nog één keer, op zondag 16 november in Nieuwpoort. Daar staat met de Neptunus Run het laatste evenement in de Spartacus Series op het programma. Inschrijven is nog mogelijk!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?