Van je looptraining tot in de fitness: HOKA lanceert veelzijdige Kawana

De HOKA Kawana is ontworpen voor lopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar comfort in een gedurfde, innovatieve en stijlvolle vorm. De Kawana ontleent zijn naam aan het beroemde strand van de Australische Gold Coast en wordt gekenmerkt door HOKA's schuimvullingen en geometrische technieken, voor een soepele ervaring.

Moeiteloos switchen tussen lopen en fitnessen

De Kawana is extreem veelzijdig en heeft de kenmerkende HOKA-demping voor op de loopband, de atletiekpiste, verharde weg of zelfs voor de gewone werkdag. De nieuwe stijl waarin deze schoen is ontworpen voldoet daarmee aan de noden van sportenthousiastelingen, van zowel beginnende lopers als gevorderde fitnessers. Ook de flexibele, nieuwe schuimlaag, die blijvende ondersteuning biedt, maakt de toegankelijke en lichte trainingsschoenook geschikt voor sporters van alle niveaus.

Groot aanpassingsvermogen

De Kawana is er voor fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar een dynamische, nieuwe vorm van lopen. De schoen heeft een bijzonder groot aanpassingsvermogen, zodat je van je training naar je dagelijkse bezigheden en vice versa kan switchen met hetzelfde comfort. Hij behoudt daarmee zijn kenmerkende soepele bewegingsmogelijkheden in elke situatie.

Voor het ultrazachte gevoel zijn een aantal geometrische ontwerpen in de tussenzool van de Kawana overgenomen van andere schoenen uit de populaire Glide- en Fly-reeksen van HOKA. De Kawana heeft bijvoorbeeld een SwallowTail-geometrie in de hiel voor een soepele landing van de voet. Ook het lichte gewicht kenmerkt de Kawana (slechts 0,3 kg voor een herenmaat 42 2/3 en 0,25 kg voor een damesmaat 38 2/3). De schoen heeft daarnaast een nieuw, opvallend bovenwerk van veganistisch gerecycled jacquard-mesh, met een verlengde hiel en een anatomische achillesconstructie voor een comfortabele pasvorm die doet denken aan een slipper.

De Kawana is vanaf 13 januari 2022 verkrijgbaar op HOKA.com en bij officiële retailpartners voor een adviesprijs van 140 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?