Usain Bolt lanceert Puma Ignite

Usain Bolt heeft afgelopen nacht in New York op een spectaculaire manier de nieuwe Puma Ignite gelanceerd. Lopers verzamelden de hele dag energie op de nieuwe schoenen, tot de snelste man ter wereld te voorschijn kwam. Bekijk het filmpje!

Puma had in hartje New York een reeks loopbanden opgesteld, waarop voorbijgangers kilometers konden vreten. Ze droegen daarbij de nieuwe Ignite, een loopschoen met maximale energy return. De energie van de schoenen werd bewaard en opgeslagen, tot de teller op 100% kwam kwam te staan. Toen verscheen Usain Bolt in een theater van licht, rook en vuur.

“Ik hou van een goede binnenkomer en deze was episch”, zei Bolt na afloop. “Mensen waren urenlang aan het lopen in dit koude weer en wij zagen de energiemeter steeds hoger oplopen. Toen de meter de top raakte kun je wel zeggen dat het vuur er vanaf spatte. Ignite is een topschoen om op te lopen, Puma spikes trouwens ook. Ik heb erg lang getraind op Ignite en ze helpen echt om mijn energieniveau op peil te houden. Daarom vind ik ze geweldig.”

Puma en Usain Bolt hebben lopers uit tien steden over de hele wereld uitgedaagd om hen op te volgen door deel te nemen aan een regionaal epische loopevent. De campagne ‘Ignite your city’ verhuist volgende week naar Tokio, waarna ook andere grote steden zullen volgen.

Het heeft negen jaar geduurd om de Puma Iginite te ontwikkelen. De innovatieve schuimrubbertechnologie maakt het Puma’s meest responsieve loopschoen. Ignite Foam is een gepatenteerd schuimrubber dat energie teruggeeft aan de loper. Daarnaast zit de schoen comfortabel en heeft het een optimale levensduur, dankzij de ForEverFoam op een strategische plek in de hiel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?