Usain Bolt lanceert classy hoofdtelefoon

Gibson Innovations heeft een eigen sporthoofdtelefoon op de markt gebracht. De stijlvolle Trainer by Gibson werd mee ontwikkeld door snelste man ter wereld Usain Bolt. Running.be kon hem exclusief uittesten!

Gibson Innovations richt zich met de Trainer by Gibson op gezondheid en combineert daarbij innovatie, design, kwaliteit en technologie. Henry Juszkiewicz, CEO van Gibson: “Trainer by Gibson zorgt dat de kracht van de muziek sportliefhebbers motiveert en hun prestaties verbetert zoals eerder nog niet mogelijk was. Het product combineert stijl, veiligheid, gemak en een geweldig geluid om mensen te helpen bij het behalen van hun sportdoelen.” 

Trainer by Gibson is ontwikkeld samen met Usain Bolt. “Iedere dag is het mijn trainer die me op gang helpt, maar de muziek die me laat doorgaan. Ik vraag het uiterste van mijn lichaam, op de baan en daarbuiten”, zegt de snelste man ter wereld. “Om mijn doelen te bereiken, werk ik hard en moet ik me concentreren. Gibson begrijpt hoe muziek werkt en hoe het je kan helpen. Trainer helpt iedereen die fit wil zijn, zijn doel te behalen.”

STIJLVOL EN FUNCTIONEEL
Running.be mocht de Trainer by Gibson exclusief uittesten. Wat meteen opvalt als je de hoofdtelefoon uit de stevige doos haalt, is het strakke, witte design. Het apparaat is trouwens ook in het zwart verkrijgbaar. En een opbergzakje krijg je er zo bij.

Deze high-end hoofdtelefoon is niet alleen stijlvol, hij heeft ook enkele specifieke innovaties en technologieën voor lopers in petto. Met één druk op de knop tover je de Trainer By Gibson om van lifestyle naar sportmodus. De Aeroflex-hoofdband geeft dan meer stabiliteit en blijft stevig zitten in volle actie.

FreeMove staat voor draadloos geluid. Via Bluetooth geniet je van muziek met een uitstekende geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde microfoon kan je ook perfect telefoneren tijdens het lopen. De knoppen bevinden zich op de oorstukken en zijn makkelijk te bedienen. De batterij gaat 10 uur mee.

De Trainer by Gibson denkt ook aan je veiligheid. Zo zorgen strategisch geplaatste NigthNav LED-lampjes ervoor dat je ook in het donker zichtbaar bent. En door SafeSound te activeren, vermindert het volume en de bas zodat je de omgevingsgeluiden beter meekrijgt.

WeatherSeal beschermt deze hoofdtelefoon tegen alle weersomstandigheden en zweet. De drivers worden beschermd door een hydroscopisch gaas en de internals zijn beschermd met siliconenpakkingen. Je kan de de kussens verwijderen en schoonmaken.

En last but not least zit er zelfs NASA’s ruimtevaarttechnologie verwerkt in deze hoofdtelefoon. CoolTouch regelt de temperatuur op je oren via de kussens. De stof van deze oorkussens is gemaakt met de Outlast-technologie, die zorgt voor absorbtie, bewaring en vrijlating van warmte voor optimaal thermisch comfort.

De Trainer by Gibson kost 249 euro. Hij maakt van jou misschien niet de snelste loper, maar zeker een van de meest stijlvolle!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?