Urban Trail wordt nog toegankelijker

Het Urban Trail-concept - waarbij je als loper of wandelaar op unieke locaties in de stad loopt - wordt nog een beetje toegankelijker.

De Urban Trail is ondertussen al goed ingeburgerd in ons land. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen ervan kunnen genieten. Tegenwoordig zetten deze evenementen ook hun deuren open voor wandelaars én is er vaak een korter parcours voorzien voor minder ervaren lopers. Want 10 kilometer lopen – de gemiddelde afstand van een Urban Trail – is niet voor iedereen even vanzelfsprekend.

Bergen springt ook op die kar. Lopers én wandelaars zijn op 8 oktober welkom voor de vierde Mons Urban Trail. Naast het parcours van 10 kilometer is er een traject van 5 kilometer dat je langs zo veel mogelijk leuke locaties van de mooie provinciehoofdstad leidt.

Cinéma

De trekpleisters van deze Urban Trail – de eerstvolgende op de Urban Trail-kalender – worden de komende weken en maanden stap voor stap bekendgemaakt. Vorig jaar lagen er niet minder dan 17 locaties op het parcours en liepen de deelnemers onder meer door het Conservatoir-Théâtre Royal-Hôtel de Ville en Cinéma Plaza Art.

Na de Mons Urban Trail zijn ook Namen (12 november) en Mechelen (9 december) dit jaar nog gaststeden van de Urban Trail.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?