Urban Trail-najaar nu zondag van start in Doornik

Na een korte zomerpauze rijdt de Urban Trail-karavaan weer uit, te beginnen in Doornik nu zondag. Goed om weten: voor de Brugge Urban Trail (18 oktober) zijn er nog maar een paar borstnummers beschikbaar!

Met Antwerpen, Gent en Brussel kende de NN Urban Trail Series een geslaagd voorjaar. Dit najaar staan er nog eens vijf Urban Trails op de kalender. Voor alle events is inschrijven nog mogelijk!

Beginnen doen we nu zondag 20 september met de gloednieuwe DH Tournai Urban Trail. Het wordt uitkijken naar de passage over de Grote Markt (met het drieluik kathedraal, belfort en Lakenhallen), de iconische Pont des Trous, de passage door het stadhuis en het Museum voor Schone Kunsten. Op zondag 11 oktober ontdek je op de DH Mons Urban Trail de prachtige historische sites en gebouwen van deze Europese culturele hoofdstad.

Wie er bij wil zijn in Brugge op zondag 18 oktober moet er snel bijzijn, want er is nog maar een beperkt aantal borstnummers beschikbaar. Blikvangers op de DH Namur Urban Trail (zondag 8 november) worden ongetwijfeld de passage op de Citadel, maar ook door het station en het kantoor van de burgemeester. Het Urban Trail-jaar wordt afgesloten op zaterdagavond 5 december in Mechelen, de enige nocturne van de reeks!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?