Uitgelaten kerstmannen feesten op Santa Run 2012

De Gazet van Antwerpen Santa Run leverde opnieuw een schitterend spektakel op in hartje Antwerpen. Een recordaantal van 5200 deelnemers kleurde de straten kerstrood.

Deze editie was opnieuw een record, met 5200 deelnemers. Op voorhand waren de deelnamebewijzen zelfs al volledig uitgedeeld. Net als vorig jaar kon de regen de sfeer niet verknallen. Er hing dan ook een fantastische ambiance tijdens en na de tocht. Dankzij de Studio Brussel-dj’s liep het feest nog door tot in de late uurtjes. “Het wordt hier nog een feestje!” riep een enthousiaste deelnemer die zin had in de Santa Party

Studio Brussel zond vanaf 19u live uit vanop de GVA Santa Run. Elodie Ouedraogo verzorgde intussen de opwarming, zodat om 19u30 de vele deelnemers in kerstoutfit in uitstekende omstandigheden konden beginnen aan hun vijf kilometer.

Halfweg het parcours lag de jeneverbevoorrrading van Smeets. De mannen en vrouwen die mikten op een goede tijd lieten die bevoorrading wijselijk aan zich voorbijgaan. Voor de meesten speelde hun tijd geen al te grote rol. Er waren dan ook veel groepen met collega’s of vrienden aan de start gekomen en die kwamen vooral voor de gezelligheid.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?