Turnhout opent najaar Argenta Running Tour

Op zoek naar de ideale gelegenheid om na een deugddoende vakantie je loopschoenen nog eens aan te trekken? Neem dan nu zaterdag 29 augustus deel aan de GVA Dwars door Turnhout!

Het najaar van de Argenta Running Tour gaat traditioneel van start met GVA Dwars door Turnhout. Deze gezellige stadsloop neemt je mee dwars door het centrum van de speelkaartenstad en heeft ook een groene passage in petto, met start en aankomst bij het Kasteelplein aan de Warande.

De parcours zijn identiek aan vorig jaar. De GVA Dwars door Turnhout 11 km biedt een verrassend parcours door het centrum van Turnhout met een passage langs de Turnhoutse bossen en de Nieuwe Kaai. Ook de 5 km biedt een mooi en afwisselend traject, onder meer door de Gasthuisstraat en eveneens langs de Nieuwe Kaai. Een leuke extra is opnieuw de mooie passage langs de Grote Markt van Turnhout. Voor de kleinsten is er ook een Chiquita Kids Run van 1 km in de omgeving van de Warande.

Tot vrijdag 28 augustus kan je je nog inschrijven aan voorinschrijvingstarief bij Decathlon of Toerisme en UiT in Turnhout. De inschrijvingen zijn ter plaatse cash te betalen en je krijgt er je borstnummer en chip meteen mee naar huis. Op zaterdag 29 augustus kan je, aan daginschrijvingstarief, inschrijven vanaf 16 uur in sporthal Sint-Victor (Kasteeldreef).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?