Tropisch Hemiksem valt massaal voor The Color Run by Lipton Ice Tea

4500 deelnemers genoten in Hemiksem onder een tropische zon van de 'Happiest 5K on the Planet'. Verkoeling was er onder andere dankzij een pak extra blikjes Lipton Ice Tea.

Na Oostende streek The Color Run by Lipton Ice Tea neer in Hemiksem. Tussen de verfmist door kregen de deelnemers extra water en Lipton Ice Tea om oververhitting tegen te gaan.

De sfeer zat er opnieuw goed in zodat de meeste deelnemers na afloop bleven plakken om het vochtpeil opnieuw op niveau te brengen. Dat kon onder andere ook door een flesje cava te kraken en zo Think Pink te ondersteunen.

Nagenieten kon ook met een streepje muziek op de terreinen van de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem. Erika Van Tielen luisterde een DJ-set op en vanaf 19u plaatste DJ Audiophonic de kers op de taart van een geslaagde dag in een uitgelaten en gemoedelijke festivalsfeer.

Ook zin gekregen in een unieke ervaring? Dan heb je deze zomer nog twee kansen om The Color Run by Lipton Ice Tea zelf mee te maken. Op 20 augustus op de terreinen van Tour & Taxis voor de Brussels night en om de zomer helemaal af te sluiten op zondag 28 augustus in Vurige Stede Luik.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?