Trappenloop voor brandweermannen

Onze landgenoot Omar Bekkali is 5de geworden op de trappenloop in het Zwitserse Basel. De show werd echter gestolen door de vele teams brandweermannen die in vol ornaat naar boven liepen.

De race naar de top van de Messeturm was na de Empire State Building Run-Up begin februari de tweede manche van het Vertical World Circuit 2013. De Pool Piotr Lobodzinski liep de 31 verdiepingen en 542 trappen, goed voor 105 hoogtemeters, omhoog in 2:36. Bekkali kwam 14 seconden later als vijfde boven.

In het running.be magazine van maart vind je een interview terug met Omar Bekkali naar aanleiding van de Empire State Building Run-Up.

running.be magazine
De Belgische trappenloophoop Omar Bekkali, Michel Wuyts en Ruben Van Gucht over de Loop van Vlaanderen, de schoenenspecial 2013, 12 pagina’s training (algemene loopprincipes, 5 dagelijkse oefeningen in 5 minuten, lopersdiarree,…) het succes achter de stadslopen, 10 weetjes over de 10 Miles, een reportage over Les Hivernales en 25 jaar Managers Marathon Club, 24 uur langs de Scheldekaai, tien tips voor beginners van Rikske ‘Punk’ Ceulemans, Dimitri Leue bestormt de Boerentoren, en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat vanaf donderdag 7 maart in de winkel te verkrijgen is!
 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?