Train mee voor de Wings for Life World Run!

Op 3 mei 2015 loopt de hele wereld voor diegenen die dat niet kunnen op de Wings for Life World Run. Om je voor te bereiden op het grote werk, kan je in maart en april in vijf steden deelnemen aan een trainingsrun samen met de ambassadeurs en heel wat BV's.

De Wings for Life World Run is het enige loopevent waarbij het startschot op exact hetzelfde moment gegeven wordt in 33 landen over heel de wereld. Nog bijzonder is dat het gaat om een wedstrijd zonder eindmeet. De Catcher Car is de mobiele finishlijn die 30 minuten na het startschot vertrekt en de lopers stuk voor stuk inhaalt om zo hun race te beëindigen.

De tweede editie van de Wings for Life World Run vindt plaats op 3 mei 2015. De Belgische manche gaat net als vorig jaar door in Ieper. De eerste editie verenigde duizenden sportievelingen om te lopen voor diegenen die het niet kunnen. Samen werd toen het ongelofelijke bedrag van 3,2 miljoen euro ingezameld voor de Wings for Life Foundation.

Als ultieme voorbereiding op het grote werk worden er de komende twee maanden in vijf Belgische steden trainingsruns georganiseerd, namelijk in Kortrijk (25 maart), Gent (1 april), Ieper (8 april), Brugge (15 april) en Wuustwezel (22 april). De sessies starten telkens op een woensdagavond om 19u. Heel wat BV’s, Wings for LIfe World Run-ambassadeurs en Red Bull-atleten zullen aanwezig zijn. Er is gratis muziek, drank en ambiance, en je krijgt professionele opwarmings- en trainingstips.

Je kan je aanwezigheid bevestigen door je aan te melden op de Facebook-pagina van de trainingsruns. Zie het overzicht hieronder!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?