Trails in Motion Film Festival komt naar België

Het Trails in Motion Film Festival komt dit najaar voor het eerst naar België. Liefhebbers van lopen, natuur en film kunnen op 12 oktober terecht in Gent.

Trails in Motion is een trail- en ultraloopfilmfestival dat over de hele wereld rondtoert. Op zondag 12 oktober is het Gentse Kunstenplatform Zebrastraat de eerste Belgische gastheer. Het doel is niet alleen om de echte spirit van de trail in films en documentaires van hoge kwaliteit te vatten, maar ook om sociale en visuele ervaringen uit te wisselen.

Op het programma staan de documentaires Running The Edge/The Colorado Trail, In the High Country, An Endurance Life en 5 Races 5 Continents. Ook de kortfilms Emilie Lecomte/GR20 Record, White Sherpa/Picture of a free ultra-trailer, Race Across the Sky, The Most Beautiful Thing, Zion Traverse, Mountain Runner/Sarah Ridgway en Trails and Tribulations zullen getoond worden.

Als extraatje zal ultraloper Steven Sleuyter, over wie je een uitgebreide reportage kan lezen in het septembernummer van running.be magazine, na de voorstellingen vragen uit het publiek beantwoorden. Tickets voor het Trails in Motion Film Festival kosten 5 euro. Meer info is beschikbaar op onderstaande link.

Wil je kans maken op een duoticket voor het Trails in Motion Film Festival? Like dan dit bericht op onze Facebookpagina en stuur je contactgegevens naar redactie@running.be!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?