Topper René loopt NY Marathon met de mooiste dame van het land

Aan de marathon van New York nemen jaarlijks ook tal van bekende mensen deel. De Nederlanders vormen daarop geen uitzondering.

René Froger kennen de meeste mensen bij ons misschien vooral van de klassieker ‘Een eigen huis’, of misschien ging je al eens naar een concert van De Toppers, waarvan hij deel uitmaakt. Hoe dan ook, de zanger is vanaf begin maart een van de centrale figuren in de SBS-reeks Vet Fit, waarin enkele bekende Nederlanders in honderd dagen proberen om gezonder en fitter te worden.

Froger doet daaraan mee met een dubbel doel. In mei start een nieuwe concertreeks van De toppers, en in het najaar trekt hij naar New York om er deel te nemen aan de marathon. Hij zal er samen met zijn drie zoons aan de start verschijnen. Froger wordt een dag na de marathon van New York trouwens ook 58 jaar.

De zanger wordt niet de enige bekende Nederlander in de Big Apple. Ook Nicky Opheij heeft de wedstrijd op haar kalender gezet. Miss Nederland loopt de marathon voor het goede doel Dance4Life. Een tijdje geleden maakte Sam De Bruyn bij ons bekend dat hij ook zal meelopen in New York.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?