TomTom lanceert GPS-horloge met muziekspeler

TomTom heeft vandaag de vernieuwde TomTom Runner 2 GPS-horloge voorgesteld. Dankzij een geïntegreerde muziekspeler kan je draadloos muziek luisteren en hoef je niet langer je smartphone mee te dragen tijdens het lopen.

De TomTom Runner 2 geeft met z’n geïntegreerde muziekspeler lopers alles wat ze nodig hebben in een makkelijk te gebruiken alternatief om de pols. Bovendien is het mogelijk om de muziek naar veel verschillende Bluetooth koptelefoons te streamen.

Door de 3GB aan opslagcapaciteit voor muziek op de TomTom Runner 2 kunnen sporters naar zo’n 500 nummers luisteren tijdens het lopen, zonder dat daar een smartphone voor nodig is. Je kan afspeellijsten eenvoudig van iTunes of Windows Media Player downloaden. Daarnaast is het sporthorloge standaard uitgerust met ‘Running Trax’, een door Ministry of Sound speciaal samengestelde mix van 30 minuten aan motiverende, energievolle, enthousiaste dansmuziek van ’s werelds beste DJ’s.

De TomTom Runner 2 heeft een ingebouwde hartslagmeter, waardoor ook een bijkomende hartslagmeter om de borst niet langer nodig is. De multi-sport modus zorgt ervoor dat alle in- en outdoor sporten zoals loop-, fiets-, zwem-, freestyle- en fitnesstrainingen kunnen worden bijgehouden. Door de accurate GPS is er ook real-time informatie beschikbaar over de tijd, afstand, snelheid, tempo en verbrande calorieën. Het aantal stappen, de tijd dat je actief bent, de afstand, verbrande calorieën en slaaptijd worden allemaal bijgehouden door de 24/7 activity tracker.

“We weten dat muziek een belangrijke rol speelt als het gaat om motivatie en het verbeteren van sportieve prestaties. Het is echter zo dat een smartphone in die specifieke situaties vaak een oncomfortabele ervaring oplevert,” zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. “Onze vierde generatie GPS-sporthorloges combineert de motivatie van muziek met een ingebouwde hartslagmeter, 24/7 activity tracking, multi-sport modus en GPS. Al die functies zorgen ervoor dat het veel makkelijker wordt om je prestatievooruitgang bij te houden, je algemene fitheidsniveau te verbeteren en uiteindelijk meer uit je trainingen te halen.”

Statistieken kunnen via de MySports app worden opgeladen en draadloos bekeken via de vele online platforms zoals TomTom MySports, RunKeeper en Nike+.

De TomTom Runner 2 GPS-horloge reeks is beschikbaar in de volgende modellen:

  • TomTom Runner 2 GPS-horloge
  • TomTom Runner 2 Cardio GPS-horloge
  • TomTom Runner 2 Music GPS-horloge
  • TomTom Runner 2 Cardio + Music GPS-horloge
  • TomTom Runner 2 Music GPS-horloge + Bluetooth koptelefoon
  • TomTom Runner 2 Cardio + Music GPS-horloge + Bluetooth koptelefoon

De TomTom Runner 2 Cardio + Music kost 249 euro. Alle TomTom Runner 2 GPS-horloges zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij de betere sportwinkel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?