TomTom introduceert MySports app

TomTom heeft nu ook een MySports app voor smartphones. Gebruikers van TomTom sporthorloges kunnen daarmee nog makkelijker hun activiteiten uploaden en bekijken zonder verbinding te maken met een computer.

TomTom lanceerde eerder dit jaar voor het eerst een sport-GPS horloge onder eigen vlag. Gebruikers konden tot nu toe de gegevens enkel uploaden via een computer om hun activiteiten te zien op de MySports website. Een externe app maakte het ook mogelijk om dit op de smartphone te raadplegen.

TomTom introduceert nu een eigen app waarmee gebruikers nog sneller en makkelijker toegang krijgen tot hun statistieken op hun smartphone, zonder gebruik te hoeven maken van de computer. De verbinding tussen horloge en smartphone gebeurt via een een directe Bluetooth-verbinding.

De voordelen van de TomTom MySports app zijn dat je sneller met een work-out kan beginnen, automatisch de laatste QuickGPSFix satelliet gegevens downloadt, automatisch alle work-outs uploadt en toegang krijgt tot alle gegevens.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?