Tip voor een sportief verlengd weekend

Komende dinsdag gaat de drukste maand van de Fintro Running Tour van start aan de kust, met de Fintro Knokke 10K. Er worden zo'n 3000 lopers verwacht op de grootste loopwedstrijd van de kust.

Voor heel wat toplopers is de Fintro Knokke 10K een vaste afspraak in hun agenda. Zo zal Alex Diaz Rodriguez zijn titel verdedigen bij de mannen. De Bruggeling krijgt stevige concurrentie van onder meer Nico Algoet, Hachem Migou en Mohammed Agourram. Die laatste kroonde zich afgelopen weekend tot winnaar van de AG Antwerp 10 Miles en wil dat huzarenstukje nog eens overdoen in Knokke-Heist.

Met Veerle Van Linden komt ook de winnares van vorig jaar aan de start. Van Linden moet onder meer afrekenen met Eva Galle, Hetty Boons, Veronique Coene en Annelies Deketelaere.

Verlengd weekend aan zee!

De Fintro Knokke 10K is de perfecte gelegenheid om er een sportief verlengd familieweekend aan de kust van te maken. Het programma biedt voor ieder wat wils: naast de klassieke 10K is er ook de jogging van 5K. Voor de allerkleinsten is er de Chiquita Kids Run van 1,5K. De verschillende omlopen brengen de lopers naar de leukste plekjes in Knokke-Heist en het 10K-parcours bevat zelfs een stukje zeedijk. Een prachtparcours met een frisse zeebries, dus!

Service voor de deelnemers

Samen met de partners van de Fintro Running Tour biedt de Fintro Knokke 10K heel wat extraatjes aan voor de deelnemers: zo is er het Tempo-Team, een team van tempomakers die de lopers begeleiden op de 10 km, het Tempo-Team stretchpoint met ervaren sportbegeleiders en een sportshop via partner TraKKs.

Bovendien worden na de finish alle (meerderjarige) deelnemers getrakteerd op een Brugse Zot. Online inschrijven kan nog tot en met maandag 30 april en de dag zelf kan je vanaf 11 uur in het Sportcentrum De Stormmeeuw (E. Verheyestraat) terecht voor een daginschrijving.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?