Tia Hellebaut test Start to Run-collectie

Tia Hellebaut mocht onlangs als ambassadrice van Start to Run de nieuwe ASICS-kledingcollectie uittesten. ASICS Runners TV was erbij op de fotoshoot. Bekijk het filmpje!

Tia Hellebaut mocht als ambassadrice de Start to Run-collectie uittesten. (foto asics)

“Na mijn zwangerschap vond ik in Start to Run een ideale partner om terug aan mijn conditie te werken en de overtollige kilo’s kwijt te geraken. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om ambassadrice van het project te worden.”, aldus Hellebaut.

“Met het Start to Run-programma kan iedereen, ongeacht leeftijd en beschikbare vrije tijd, op slechts 7, 10, 12 of 14 weken tijd een aanvaardbare conditie opbouwen. Lopen is niet alleen goed voor de gezondheid, het is ook nog eens dikke fun!”

Juiste schoenen zijn essentieel om blessurevrij en met plezier te hardlopen. Daarnaast zal je bij het dragen van functionele loopkleding onmiddellijk ervaren dat het makkelijker en vooral prettiger zit.

ASICS stelde daarom een speciale Start to Run-collectie samen, bestaande uit een tight, kniebroek, top, jacket en short. Tia Hellebaut mocht de kleding uittesten en ondervond dat het goed was!Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?