Tia Hellebaut nodigt scholen uit voor One Mile a Day-feest

Al ruim 670 scholen maken deel uit van het One Mile a Day-project. Een gigantisch succes, zo'n jaar na de opstart. En dat moet gevierd worden!

Gewezen olympisch kampioene Tia Hellebaut is meter van One Mile a Day. Ook zij is enorm enthousiast over het succes van dit project, want er lopen meer dan 135.000 kinderen dagelijks een mijl. Hellebaut nodigt al die kinderen en hun leerkrachten uit voor een groot One Mile a Day-event. Dat is compleet gratis en vindt plaats op vijf verschillende dagen en op vijf verschillende locaties. De kinderen lopen op die events per leerjaar, krijgen een One Mile a Day-shirt en rugzak mee naar huis en worden opgewarmd door Hellebaut. Als afsluiter wordt de One Mile a Day-song live on stage gebracht. Ken je het nog niet? Dankzij de link hieronder kan je alvast oefenen.

Belangrijk om weten is dat je je school wel moet inschrijven. Dat doe je via de website van One Mile a Day. Via die weg kan je aangeven met hoeveel klassen en hoeveel leerlingen jouw school afzakt naar een van onderstaande locaties. Als jouw kind dus op een One Mile a Day-school zit (en die kans is vrij groot) kan het dus geen kwaad om de verantwoordelijke daarover aan te spreken. Kwestie dat je kind dit leuke evenement niet mist.

Data & locaties

8 mei: Brugge (Oude Keuken)
9 mei: Gent (Blaarmeersen)
10 mei: Antwerpen (Nachtegalenpark)
11 mei: Leuven (Provinciedomein Kessel-Lo)
12 mei: Zonhoven (De Basvelden)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?