The Unknown Runner gaat in première

The Unknown Runner is klaar. De documentaire over de Keniaanse atleet Geoffray Kipsang zal in wereldpremière gaan in Berlijn op 25 september. Er zijn kaartjes en online kijkcodes te winnen!

The Unknown Runner is een documentaire van de Amsterdamse productiemaatschappij A Cow Says Moo over de Keniaanse atleet Geoffrey Kipsang en de weg die hij aflegt naar zijn debuut op de Marathon van Berlijn. Gedurende de productie had regisseur Boudewijn de Kemp en zijn crew onbeperkt toegang tot de atleten – in Kenia, op het trainingskamp en bij de Marathon van Berlijn – voor een uniek inzicht in de wereld achter de Keniaanse topsporters.

Niet toevallig zal de prent, gemaakt voor lopers en doculiefhebbers, in première gaan in Berlijn en dat op 25 september, enkele dagen voor de marathon. Om de film te promoten, heeft het productieteam een speciale campagne ontwikkeld: The Unknown Winner. De campagne moedigt fans aan om ook een Unknown Winner te worden en geeft ze de kans kaartjes te winnen voor de première in Berlijn of, voor diegenen die niet in Berlijn zijn, een code om de film op Vimeo On Demand te kijken. De campagne loopt van 2-15 september op theunknownrunner.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.