The ENGIE Classic Tessenderlo keert terug naar maandagavond

De gezelligste en meest sfeervolle stadsloop van het land is terug. Op maandag 11 juli 2022 viert The ENGIE Classic Tessenderlo zijn 36ste editie. De inschrijvingen openen vrijdag om 13u.

The ENGIE Classic Tessenderlo is meer dan een gewone stratenloop. Het is een bruisend loopfestijn en een van de absolute hoogtepunten tijdens Looi Feest, het jaarlijkse dorpsfeest van Tessenderlo in het begin van de zomervakantie. De deelnemers worden langs het volledige parcours door het centrum aangemoedigd door verschillende muziekgroepjes en duizenden kermisgangers. Sfeer verzekerd!

Omwille van corona werd de jubileumeditie van vorig jaar uitzonderlijk en eenmalig op zondag georganiseerd, deze zomer keert The ENGIE Classic Tessenderlo terug naar de traditionele maandagavond.

Lopers kunnen kiezen tussen twee afstanden: The ENGIE Jogging van 4 km of The ENGIE Classic 10K. In beide gevallen loop je dwars door het centrum van feestvierend Tessenderlo. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de Kids Run van 1 km.

The ENGIE Classic in Tessenderlo maakt deel uit van de ENGIE Running Tour, de verzameling van de mooiste stadslopen van het land. Als officiële partner van de Running Tour wil ENGIE zo veel mogelijk mensen aanmoedigen om deel te nemen. Lopen geeft energie en kan ook helpen om vaker te kiezen voor meer duurzame verplaatsingen, wat perfect aansluit bij de ambitie van ENGIE om België te begeleiden in de transitie naar een koolstofneutrale toekomst.

PRAKTISCHE INFO THE ENGIE CLASSIC

Programma maandag 11 juli 2022:

17u: afhalen borstnummer Gemeentelijk Sportpark Tessenderlo
19u: start Kids Run
19u30: start The ENGIE Jogging 4K
20u: start The ENGIE Classic 10K

Locatie:

Start en aankomst: Gemeentelijk Sportpark Tessenderlo

Inschrijvingen:

De inschrijvingen voor The ENGIE Classic Tessenderlo openen vrijdag om 13u.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?