The Color Run kleurt Brussel

De tweede Belgische The Color Run by Lipton Ice Tea was opnieuw een voltreffer. 15.000 enthousiaste deelnemers genoten op de terreinen van Tour & Taxis van een kleurrijk loopevent.

En met die 15.000 lopers zat The Color Run by Lipton Ice Tea in een mum van tijd volledig vol. De deelnemers liepen of wandelden eerst vijf kilometer op eigen tempo. En dat zonder tijdsdruk, want er liep geen chrono mee. In de Color Run draait alles om fun. De bijnaam The Happiest 5K on the Planet heeft de race dan ook niet gestolen.

Blauw was de overheersende kleur van de dag, want de weergoden hadden gezorgd voor een heldere hemel in Brussel. Na de aankomst kregen de deelnemers elke 20 minuten color blasts over zich heen en zo veranderden ze in een bonte bende. Verschillende dj’s op het podium maakten de festivalsfeer compleet.

The Color Run by Lipton Ice Tea steunde dit jaar het goede doel Think-Pink. Er werd ter plekke ook geld ingezameld om steun te betuigen in de strijd tegen borstkanker. En een glaasje rosé cava voor het goede doel smaakte ook…

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?