The Color Run Hero Tour komt naar Oostende en Brussel!

De toekomst oogt rooskleurig voor wie houdt van een gezonde portie 'fun' en 'run', want The Color Run lanceert The Color Run Hero Tour. De vrolijkste en kleurrijkste loop van het jaar komt op 1 juli naar Oostende en op 2 september naar Brussel.

Een loop over 5 km waarbij duizenden deelnemers in een wit T-shirt starten en elke kilometer een wolk kleurenpoeder over zich heen krijgen die hen van kop tot teen kleurt. Dat is het concept van The Color Run. Een echte ‘wedstrijd’ is het niet, want er is geen tijdsopname. The Color Run­ draait puur om plezier maken en wordt dan ook niet voor niets de ‘Happiest 5K on the Planet’ genoemd.

Nieuw dit jaar is het ‘Hero’ thema. De deelnemers zullen als ware helden de meest kleurrijke kilometers van hun leven lopen. Daar hoort ook een gloednieuw startpakket bij! Iedere The Color Runner ontvangt bij zijn inschrijving een uniek The Color Run Hero Tour T-shirt, een startnummer, een headband en een HAPPY en Thunder-tattoo! Bij de finish ligt er voor alle helden/lopers een eigen zakje kleurenpoeder én een unieke UNICORN-medaille.

Waar moeten we zijn?

Op zondag 1 juli bijt Oostende de spits af met de Q Presents The Color Run Hero Tour aan het Klein Strand. Een goed idee om de zomer in te zetten, toch? Aan het einde van de zomervakantie, op zondag 2 september, belooft The Color Run Hero Tour Brussel minstens even kleurrijk te worden. Afspraak op de terreinen van Tour & Taxis, voor de zesde keer. Oostende ontvangt The Color Run voor de derde keer.

Na de finish in Oostende en Brussel gaat de pret gewoon verder. Deejays zorgen op het podium voor een typische Belgische festivalsfeer en wat dit ‘Color Festival’ extra speciaal maakt, is dat het publiek elke 20 minuten getrakteerd wordt op waanzinnige ‘color blasts’. Alle deelnemers gaan dan als het ware op in één gigantische regenboogwolk en dan barst het feest pas echt los!

Wie één van die duizenden deelnemers wil zijn: de inschrijvingen zijn ondertussen geopend (zie website hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?