Test je fitheid met de Partena beweegmobiel

In 2005 lanceerde het Partena Ziekenfonds de Beweegmobiel. In deze omgebouwde metaalvormige caravaan kan je je eigen fysieke paraatheid laten testen.

De Partena Beweegmobiel doorkruist sinds 2005 het hele land. Wie lid is van het Partena ziekenfonds kan er gratis terecht voor een uitgebreide conditietest.  Peter van het project is Luc Van lierde.

De uitgebreide conditietest bestaat uit twee delen. Een fietstest en een gesprek en duurt ongeveer één uur. Iedereen kan de test op zijn of haar niveau afwerken. Ideaal dus voor wie pas is beginnen lopen. Op basis van deze tests kunnen dan op maat gemaakte individuele trainingsschema’s worden opgesteld.

Maar ook voor wie al een tijdje aan het sporten is is het aangeraden om eens langs te gaan in de Beweegmobiel. Wil je zelf ook eens een conditietest ondergaan? Dat kan. De Beweegmobiel zal aanwezig zijn tijdens elke wedstrijd van het Partena Run Classic criterium. Op zondag 12/05 houdt de Beweegmobiel een dag halt in Gent, waar de Stadsloop Gent plaatsvindt.  


Wat je nog niet wist over de Beweegmobiel
-De Beweegmobiel een authentieke Airstream Trailer is, bouwjaar ?73, afkomstig uit Ohio, en helemaal omgebouwd tot een mobiele teststudio.
-De bus nu ook in Wallonië toert
-Er al bijna 10.000 mensen een test hebben ondergaan.
-De langste afstand die de bus aflegde was van Gent naar Bastenaken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?