Tatiana Silva loopt halve marathon

Opvallend veel roze shirts afgelopen zondag op de Brussels Marathon & Half Marathon. Een vijftigtal sportievelingen, onder wie ook gewezen Miss België Titiana Silva, namen deel ten voordele van Think-Pink.

51 loopsters en lopers liepen de Brussels Half Marathon ten voordele van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne. Samen met ambassadrice Tatiana Silva en coach David Maton werkten ze deze uitdaging succesvol af. Twee deelneemsters liepen zelfs hun eerste marathon.

De 51 ambassadrices en ambassadeurs kwamen uit alle hoeken van het land, maar ook uit Duitsland en Groot-Brittannië. Met een verschillend niveau hadden ze een gemeenschappelijke doelstelling: de strijd tegen borstkanker.

In totaal verzamelden ze de afgelopen maanden bijna 20.000 euro aan fondsen voor vzw Think-Pink, die het geld zal investeren in het fonds voor borstklinieken. Met dit fonds wordt het onthaal en de nazorg van patiënten verbeterd, in ziekenhuizen over het ganse land.

Volgend jaar is Think-Pink opnieuw partner van tal van loopuitdagingen. Het volledige programma komt binnenkort bekend gemaakt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?