Suunto lanceert nieuwe generatie GPS-horloges

Suunto brengt een nieuwe generatie Ambit GPS-horloges op de markt. Daarnaast krijgt de Suunto App Zone en Movescount.com een upgrade.

De Ambit2 borduurt voort op het succes van de Ambit. Het omvat bekende Suunto outdoor-functies zoals route navigatie, barometrische informatie, hoogtemeter met FusedAlti, 3D kompas. Het horloge is verpakt in een met glasvezel verstevigde behuizing. De batterij zou in GPS-modus liefst 50 uur moeten meegaan.

De Ambit2 S profileert zich nog meer voor multisporters. Het heeft alle functionaliteiten van de Ambit2, en ondersteunt daarnaast ook fietskrachtmeters en beschikt over een uitgebreide zwemfunctionaliteit.

Zowel de Ambit2 S als de Ambit2 zullen vanaf mei 2013 beschikbaar zijn. De Suunto Ambit2 S is er in drie kleuren (lime, red en graphite) en wordt geleverd zonder of met hartslagband (adviesverkoopprijs 349/399 euro). De Ambit2 is er in de uitvoeringen zwart of zilver (449/499 euro) of Sapphire (549/599 euro).

UPGRADE VOOR APP ZONE EN MOVESCOUNT.COM

Suunto voert ook een upgrade uit op de App Zone, het community-forum waar gebruikers gratis Apps voor hun Ambit GPS-horloge kunnen vinden en zelf ontwikkelen. De online sport-community van Suunto, Movescount.com, zal ook worden vernieuwd om nog grondigere analyses, uitgebreidere navigatie en verbeterde mogelijkheden om te delen via Social Media te kunnen bieden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?