Suunto 3 Fitness: stijlvol smartwatch voor actievelingen

De Suunto 3 Fitness is een stijlvol smartwatch dat niet enkel geschikt is voor doorwinterde sportievelingen maar voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft.
Het grote voordeel van de Suunto 3 Fitness is dat je hem kan gebruiken voor al je sportactiviteiten: lopen, wandelen, hiken, fietsen, zwemmen… Je kan er tot 30 meter mee onder water gaan dus ook snorkelen is mogelijk, bijvoorbeeld op zomervakantie.
Via hartslagmeting aan de pols houdt het toestel bij hoeveel stappen je op een dag zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel uur je slaapt. Op basis van je fitheidsniveau en je geregistreerde activiteiten stelt het een trainingsplan voor om je conditie te verbeteren. In de superhandige Suunto-app kan je je activiteiten en je vooruitgang eenvoudig monitoren. Kortom, de Suunto 3 Fitness is de perfecte partner voor een gezonde levensstijl!

Een bijkomend voordeel is de goede batterijduur: hij gaat tot vijf dagen mee. Je hoeft ‘m dus niet elke dag aan de lader te hangen, wat ideaal is voor de vergeetachtigen onder ons…

Dit smartwatch ziet er bovendien nog eens heel stijlvol uit. Het is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren (goud, wit, zwart, muntgroen, lichtroze) en je hebt er eentje vanaf 200 euro, wat best betaalbaar is voor hetgeen je allemaal krijgt in één sporthorloge.

Wil je meer weten over de Suunto 3 Fitness? Check dan zeker de website!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?