Succesvolle eerste editie van Goed Gevoel Ladies Run

Net geen 1200 deelnemers kwamen opdagen voor de eerste editie van de Goed Gevoel Ladies Run in Leuven. De 10 kilometer werd gewonnen door Anja Buysse.

Droge, maar koude omstandigheden in en om het Sportkot en dat lokte heel wat dames naar de eerste Goed Gevoel Ladies Run. In totaal waren er net geen 1200 deelneemsters voor deze eerste editie.

Ook heel wat BV’s kwamen in actie. Gella Vandecaveye, Martine Prenen en Bé De Meyer (bekend van het Rad van Fortuin) waren van de partij. Ook de kinderen konden van een loopwedstrijd op maat proeven via de Chiquita Kids Run.

Voor de wedstrijd van de tien kilometer moesten de dames twee rondjes van vijf kilometer afleggen. Anja Buysse haalde het met iets meer dan tien seconden voorsprong op Leen Druyts. An Renckens eindigde derde.

De zege in de vijf kilometer ging naar Annick Van De Voorde. Zij haalde het nipt voor Katleen Kerremans en Ilse Vermeiren. In de drie kilometer stond er geen maat op de heerschappij van Eline De Keyser. Zij finishte met meer dan één minuut voorsprong op Evelien Valgo. Sonja Van Meel volgde één seconde later op de derde plaats.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?