StuBru zkt 10 Miles-lopers

Studio Brussel neemt zondag met een team van 50 lopers deel aan de DVV Antwerp 10 Miles. Wie geselecteerd wordt, krijgt een startnummer en een StuBru-loopshirt.

Ook wie al ingeschreven is voor de 10 Miles, maakt kans om opgenomen te worden in het Studio Brussel-loopteam. Het enige wat je daarvoor moet doen is je motivatie en je favoriete looptrack doorgeven via de link hiernaast. Die selectie loopnummers wordt dan gedraaid tijdens de live uitzending op de 10 Miles van 12 tot 19 uur.

Stijn Vlaeminck brengt elke ochtend verslag uit de wereld van de sport op Studio Brussel. Hij is tevens vliegende reporter en de stem, het brein én het gezicht van Studio Sport op zondagmiddag. Vanaf nu is hij ook je persoonlijke DJ tijdens je looptrainingen! Tweemaandelijks grasduint hij voor running.be magazine in de muziekcollectie van Studio Brussel en presenteert hij een mix van oude(re) en nieuwe hits. En dat allemaal in vijf verschillende lijstjes, waarvan de beat aangepast is aan jouw looptempo! Bekijk de eerste vijf lijstjes in het meinummer van running.be magazine, vanaf 2 mei in de winkel!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.