Stopwatch van Sigma

Loophorloges kunnen je tegenwoordig alle denkbare informatie geven tot in de kleinste details. Sigma hecht echter ook nog het nodige belang aan de basis met de SC 6.12, een pure stopwatch.

Met de SC 6.12 brengt Sigma voor het eerst een pure stopwatch op de markt. De tijd wordt tot op de honderdste seconde gemeten en overzichtelijk op het grote scherm weergegeven. In totaal kunnen er 99 ronden worden gemeten en dat voor telkens zeven trainingseenheden. Dat maakt het mogelijk om prestaties te vergelijken met eigen eerdere verrichtingen en die van anderen. 

Met de grote topknop start je de training met één klik en schakel je door naar de volgende ronde. Door langer indrukken wordt de Easy LapView modus geopend.

Tijdens de training toont de SC 6.12 de actuele tijd, de ronde en de totale tijd. In de modus Easy LapView zie je de aparte rondetijden, de totale tijd van de ronden en de beste ronde.

Dankzij de achtergrondverlichting is alles ook in het donker goed leesbaar. Eenmaal ingesteld, activeert een druk op een willekeurige knop de verlichting. De SC 6.12 is waterdicht en heeft een modern design in zwart-rood. Vanaf eind deze maand ligt hij in de winkel voor de adviesprijs van 29,95 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?